Dacă vă căsătoriți în 2018, este timpul să începeți să acordați atenție celor de mai jos, deoarece un an nou aduce cu sine o mulțime de noi stiluri și tendințe pentru bărbați. Sincer, ne place să ignorăm ceea ce e „zgomotul de fundal” pe scena fashion și să extragem dintre trenduri ceea ce este cu adevărat important. Pasul 1: să vă simțiți bine în ceea ce purtați în ziua cea mare!

După ce am analizat ultimele articole marca Cheyenne Parker, stilist al celebrităților din L.A., putem spune cu încredere că tendința definitorie a a wedding fashion-ului pentru bărbați în anul 2018 va fi formalwear. Mai exact, costumele de nuntă slim fit și smochingurile sunt cele care se află acum în centrul atenției. Dacă vă concentrați prea mult pe obținerea unei anumite culori sau a unui stil, veți pierde din vedere croiala potrivită și ,inevitabil, veți„ înota” în acel costum sau tux în ziua cea mare.

Nu numai că acest lucru afectează aspectul dvs. fizic, dar va avea un efect teribil asupra fotografiilor din ziua nunții și a sesiunii foto trash the dress ce va urma. Croiala slim fit deveni, deci, prioritatea numărul unu și se anunță a fi o tendință longevivă…

Acum că am stabilit croiala, haideți să dezvoltăm un pic subiectul și să trecem la tema mai aprofundată a materialului, culorilor și texturii. Am decis să selectăm patru dintre tendințele cu care nu aveți cum să dați greș!

1. BLACK-TIE

Ați auzit bine. Nelipsitul black-tie nu se pretează doar la petreceri de cocktail și serate, ci are un loc de neegalat în lumea nunților. Adorăm acest look pentru că denotă oarecum că toată lumea prezentă trebuie să se îmbrace în concordanță cu „rolul” său. Gândiți-vă la rochii de gală, tocuri și fascinație. Vorbim de un costum cu linii suave și sofisticată, dar și un pic cam obraznic - ținuta perfectă dacă mirele poartă și în zilele obișnuite un costum și  acum își dorește ceva diferit. De asemenea, perfectă și dacă rochia miresei este elegantă și sexy - aveți nevoie de elementul 007 la femeia Bond...

1


2. LIGHT

Dacă tematica nunții este mai relaxată și vă îndepărtați de obiceiuri și tradiții - atunci merită să luați în considerare o jachetă în culori deschise pentru ținuta de mire! Nu numai că nuanțele sunt perfecte pentru complimentarea schemelor de culori pastel și romantice, dar aceste tonuri sunt, de asemenea, minunate pentru lunile de vară. Cu toate acestea, sacoruile light sunt atât de versatile încât, dacă le asortați cu o pereche de pantaloni uni vișinii deveniți eroul unei minunate povești de toamnă…

Dacă sunteți adeptul a ceva elegant, accesibil și puțin diferit, atunci sacoul în culoare deschisă este câștigătorul!

2


3. ȘAH – MAT

Și ultimul, dar nu cel din urmă… probabil modul cel mai jovial de a vă îmbrăca în ziua cea mare – carouri! Ne place vibe-ul pe care un costum în carouri aduce evenimentului, e casual, interesant și perfect pentru o nuntă rustică. Cel mai bun lucru despre acest model este faptul că poate varia în forme și în grosime, în funcție de material.

Optați pentru o variantă lejeră cu un sacou în carouri completat de căldura materialului tweed. Oriunde și oricând va fi nunta, un costum în carouri este perfect pentru ocazie.

Dacă doriți să îmbrățișați acest look, dar un costum în întregime în carouri vi se pare un pic prea mult, aveți oricând posibilitatea să alegeți doar o vestă cu un astfel de model.

3.1

3.2