Colecția noastră de costume pentru barbăți vă va pregăti pentru evenimente formale, baluri, serate și alte ocazii speciale. De la design-urile nelipsite pe negre și navy blue, până la costume de nuntă în croieli slim sau fracuri, Sentierri vă invită să răsfoiți printre piese vestimentare de top, versatile și durabile.

11

12


Evoluție

Pornind de la ideea că exclusivitatea nu constă în a fi remarcat, ci în a fi ținut minte, colecția Adventure poartă semnătura Sentierri și croia o viziune nouă a modei masculine, destinată bărbaților dinamici ce doresc să își construiască propriul stil.

15


Colecția 2010 – 2011 s-a focusat pe conceptul de masculinitate.


Pornind de la influențele modei italiene, Sentierri este colecţia ce oferă purtătorului deopotrivă eleganță, confort și exclusivitate. Colecţia Sentierri se adresează bărbaților activi, dinamici, puternici, eleganţi și sofisticaţi. 

Încrezători în propriile forțe, uşor individualişti dar care știu să dăruiască, puțin aroganţi dar sensibili. 
Aceştia au o manieră aparte de a asocia stilul de viață tradițional cu trăsăturile modernismului masculin, astfel încât să păstreze echilibrul.
Pasionaţi de tehnologie, conectaţi la tot ce apare nou, informaţi, la curent cu tot ce se întâmplă în jurul lor.

13

14

Pe scurt... Fie că vă doriți piese fashion forward sau căutați ceva iconic, cu Sentierri obțineți un look de marcă fără a fi nevoie să dați o spargere la bancă. Gândiți-vă la cele mai recente trend-uri în materie îmbrăcăminte smart, casual, office sau elegantă – Sentierri este răspunsul!