Modă sofisticată pentru femei, articole de îmbrăcăminte office și un aspect smart pentru sezon – acesta reprezintă crezul Sentierri. Vorbim despre colecții de piese premium, feminine, care îmbină nevoia de comoditate cu nevoia de afirmare: împreună estompăm liniile dintre lux și accesibilitate.

5

6


Evoluție

Pornind de la ideea că exclusivitatea nu constă în a fi remarcate, ci în a fi tinut minte, colecția Adventure poartă semnatura Sentierri și croia o viziune nouă a modei feminine, destinată femeilor dinamice care doresc să își construiască propriul stil.

Sentierri: pentru femeile care nu vor să fie doar remarcate, ci ținute minte!

7

8
 

Colecția 2010 – 2011 s-a axat pe un concept mai feminin.

Pornind de la influențele modei italiene, Sentierri este colecţia ce oferă deopotrivă eleganță, confort și exclusivitate. Colecţia feminină Sentierri se adresează femeilor active, elegante și sofisticate. 

Pline de viață, pasionate de calătorii, informate, la curent cu tot ce se întâmplă, având o pasiune pentru frumos. Femeile Sentierri au urmărit și își urmăresc cu ambiţie și dăruire idealurile pentru că știu care este calea succesului - întotdeauna îmbracă succesul!

9

10


Pe scurt... Suntem dedicați femeii moderne, de aceea optăm mereu pentru materiale și texturi ușoare dar durabile, cu printr-uri îndrăznețe dar inspirate și vă punem la dispoziție o paletă de culori revigorantă!