Când spunem Sentierri ne inundă bucuria. Vorbim de un brand cu o istorie care se întinde de peste  21 de ani și al cărei misiuni este de a realiza cele mai extraordinare ținute pentru gentlemeni și doamne.

Ne mai gândim și la modă cu iz italian. La urma urmei, inspirația o costutuie opulența al cărei principal exponent este peninsula iberică. Ne gândim la stil, calitate, confort dar și exclusivitate.

logo

Ne mândrim pentru că avem clienți activi, dinamici, încrezători în forțele proprii. Îmbrăcăm personalități puternice, elegante și sofisticate. Le oferim toate mijloacele necesare pentru o apariție de succes: piese tradiționale și totuși moderne deoarece considerăm că echilibrul este absolut necesar în orice outfit.

Croitoria este mai mul decât rezultatul său, haina: este o întreagă cultură care împletește știința, dexteritatea, afinitatea pentru frumos cu viziunea. Valorile, crezul, curajul și originalitatea Sentierri au dus la crearea aspectului iconic din ziua de azi.


Compania și echipa

S.C. Emil Gill Styile S.R.L. a demarat în anul 2004 un proiect de investiție pentru realizarea unei hale de producție care să asigure desfășurarea activității în condițiile și standardele cerute de Uniunea Europeană. La începutul anului 2006 investiția a permis desfășurarea activității de productie în noul spațiu, ultra-modern.

 

 În prezent societatea are peste 40 de angajați, producția este asigurată de un colectiv de muncitori extrem de calificați, care garantează o înaltă productivitate, dar mai ales calitate.

Echipamentele din dotare asigură precizia de execuție a produselor, o calitate net superioară și respectarea termenelor de execuție pretinse de clienți.


Ne facem mereu remarcați!

long2


Suntem prezenți la evenimentele care contează!

long1